TARIEVEN EN VOORWAARDEN

De prijs van een kookworkshop is € 59,50 per persoon, inclusief alle benodigdheden en consumpties. Het minimumtarief is € 595,00. Een kookworkshop duurt ongeveer 4 uur.

De prijs van een taartworkshop is € 39,50 per persoon, inclusief alle benodigdheden en koffie en thee met iets lekkers. Je kunt een taartworkshop al boeken vanaf 8 personen. Een taartworkshop duurt ongeveer 3 uur. Na afloop van de workshop neem je de taart mee naar huis in een mooie taartdoos.

“Individuele kookworkshops en “individuele taartworkshops”, zijn workshops die Lokaal 55 zelf organiseert. Voor data zie de pagina “agenda en nieuws”. De prijs van een individuele kookworkshop is € 59,50 per persoon en voor een individuele taartworkshop is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief benodigdheden en consumpties. De prijs van een individuele taartworkshop met high tea is € 49,50 per persoon.

Vergaderarrangementen zijn te reserveren vanaf € 200,00, inclusief koffie, thee, tafelwater, koekjes en mintjes. Beamer, scherm, geluidsinstallatie en flipovers zijn aanwezig.

De prijs van een kookworkshop voor kinderen is € 22,50 per kind tot 12 jaar, inclusief alle benodigdheden en consumpties. Het minimumtarief voor kinderfeestjes is € 225,00 voor partijen overdag. Afhankelijk van het aantal kinderen blijven er één of twee begeleiders (ouders) aanwezig.

Bedrijfsuitjes organiseren we vanaf € 55,00 per persoon (minimumtarief € 550,00).

Annuleringsvoorwaarden: Reserveringen kunnen tot 1 maand van tevoren kostenloos geannuleerd worden. Tot 1 week vooraf aan de reservering brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening. Afmeldingen binnen 1 week brengen we volledig in rekening.

Prijzen en voorwaarden zijn geldig vanaf 1 januari 2014.