PARTY HAPJES

U kent het wel, een heerlijk feestje, leuke gasten, lekkere drankjes en daarbij wilt u graag party hapjes, ook wel party snacks geheten, serveren. De party snacks en hapjes zijn kleine, verfijnde lekkernijen die met de vingers gegeten worden, bestek en borden komen er niet of nauwelijks aan te pas. Party snacks zijn een ideaal borrelhapje voor recepties en feestjes. Vakmanschap, ambachtelijk, luxe uitstraling, gevarieerd en dagvers, aan onze party hapjes ziet en proeft u dat ze met liefde voor het vak vervaardigd zijn. De koks van Catering Hanenburg staan dan ook bekend om hun ruim assortiment party hapjes, heerlijk van smaak en oogstrelend gepresenteerd.

En wilt u echt even anders, ga dan voor onze hippe hapjes, de Hanenburg Bites, de ultieme smaak sensatie. Onze party hapjes:

 • een bittergarnituur
 • kaas en worst, maar dan anders
 • tapas
 • Friese tapas
 • de speciale Hanenburg Bites

MOGELIJKHEDEN

Bittergarnituur

Het mooiste bittergarnituur voor uw receptie of feest laat u maken door Catering Hanenburg. U bepaalt zelf de invulling en daar spelen wij met onze koks op in. Van een receptie met drankje en klein bittergarnituur tot een jubileum, bruiloft of een groot feest met een heel uitgebreid bittergarnituur. Elke gelegenheid verdient evenveel aandacht, zorg en toewijding.

Kaas en worst

Een bittergarnituur kan op vele verschillende manieren worden ingevuld. Denk ook eens aan kaas en worst. Maar dan niet zo maar kaas en worst. Nee, kaas en worst van de koks van Catering Hanenburg. Samengesteld van mooie Friese kaas en worst. Fraai gedecoreerd en heerlijk van smaak. Een boeiend bittergarnituur voor uw gasten, maar dan net even anders: Friese kaas en worst van Catering Hanenburg.

Tapas

Ook met Tapas kunt u uw feest, receptie of verjaardag mooi aankleden. Catering Hanenburg heeft een ruim Tapas assortiment om zo als party hapje te serveren of om een compleet buffet mee samen te stellen. U kunt zelf uw Tapas samenstellen en uiteraard adviseren wij u daarbij graag. Mocht uw favoriete Tapas er niet bij zijn, dan vragen we de koks van Catering Hanenburg die Tapas speciaal voor u te maken. Enkele voorbeelden van de Tapas die Catering Hanenburg serveert:

 • spies met Serranoham en Peppadew gevuld met roomkaas
 • spies met olijven gevuld met geitenkaas
 • spies met abrikoos gevuld met geitenkaas en dadel gevuld met geitenkaas
 • vegetarische spies met olijf, artisjok, zongedroogde tomaatjes
 • vegetarische spiesje met olijf, artisjok, paprika, augurk, zongedroogde tomaat
 • patates bravas (pikante aardappelen)
 • gemarineerde artisjokken

Friese Tapas

Ook met Friese Tapas kunt u uw feest, receptie of verjaardag mooi aankleden. Catering Hanenburg heeft zelf Friese Tapas ontwikkelt, met een knipoog naar de Spaanse keuken. Een ruim assortiment Friese Tapas om zo als party hapje te serveren of om een compleet buffet mee samen te stellen. U kunt zelf uw aangeven wat u lekker vindt en uiteraard adviseren wij u daarbij de juiste Fries Tapas. Mocht uw favoriet er niet bij zijn, dan vragen we de koks van Catering Hanenburg die Friese Tapas speciaal voor u te maken.

Hanenburg Bites

Tijdens een feest, receptie of borrel wilt u uw gasten lekkere hapjes serveren. De koks van Hanenburg hebben een serie prachtige hapjes samengesteld die wij u graag presenteren als de Hanenburg Bites. Om uw feest nét dat beetje extra cachet te geven. Stuk voor stuk hippe hapjes, die niet alleen apart en lekker zijn, maar ook gezond. Bovendien zijn Hanenburg Bites uitermate geschikt als amuse of voorgerecht. Dus als u bijzondere party hapjes wilt, is de keuze voor de Hanenburg Bites perfect.

IMPRESSIE & MOGELIJKHEDEN

catering diner

Drijvend Lokaal & sloep

Onze vloot

Huwelijk

Drijvend Lokaal

Big Green Egg