CATERING

Als u catering zoekt zijn we u graag van dienst, maar ook buiten Sneek kan Catering Hanenburg uw catering verzorgen. Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Thuis, in uw tuin, bij uw bedrijf, bij een (sport)evenement of als bedrijfscatering of waar u maar wilt. Catering Hanenburg beschikt over een unieke en exclusieve mobiele keuken waardoor wij de catering op de door u gewenste locatie kunnen bereiden.

Als u uw wensen kenbaar maakt voor een catering in Sneek of op een door u gewenste locatie, dan maakt Catering Hanenburg een gastvrij voorstel naar uw smaak!

MOGELIJKHEDEN

Catering receptie

Als u een receptie wilt organiseren, kan Catering Hanenburg u daar perfect bij ondersteunen. Of het nu gaat om een receptie thuis, een receptie op uw werk, een receptie in de bedrijfshal, een receptie voor uw huwelijk of een nieuwjaarsreceptie, Catering Hanenburg maakt uw receptie tot een smaakvol gebeuren.

Catering Hanenburg kan de organisatie van uw receptie volledig uit handen nemen, maar kan dit ook samen met u invullen. De door u gewenste locatie kunnen we aankleden voor uw receptie met een tapbuffet, meubilair, sfeerverlichting, servies en uiteraard gastvrije medewerkers. Zodat uw receptie in de smaak valt bij uw gasten.

Catering Hanenburg doet u graag originele suggesties voor de invulling van uw receptie. Dat kan zijn een heerlijk borrelgarnituur, een compleet stamppotbuffet of bijvoorbeeld de originele Hanenburg Bites.

Catering bruiloft

Van jullie bruiloft maken we graag een unieke dag!

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd. Catering Hanenburg helpt jullie graag om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag van te maken. Als jullie een mooie locatie op het oog hebben, kunnen wij de catering invullen. Ook kunnen we helpen bij het vinden van een mooie trouw locatie.

Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand, maar voor het overige is alles voor jullie bruiloft bij Catering Hanenburg in vertrouwde handen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie de wensen kenbaar maken. Gecombineerd met onze suggesties komen we samen tot de perfecte invulling van jullie mooiste dag. Zodat jullie op jullie bruiloft onbezorgd kunnen genieten van elkaar, jullie gasten én natuurlijk de catering.

Catering thuis

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis vieren! Catering Hanenburg helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons vakkundig verzorgd. Zodat u thuis een onvergetelijk feest kunt vieren zonder beslommeringen. Eventueel uw huiskamer uitbreiden met een luxe party tent, verwarmd en ingericht met extra meubilair? Geen enkel probleem. Catering Hanenburg zorgt voor een uitstekende catering bij u thuis! Daarbij kunt u denken aan:

  • een barbecue
  • buffetten, tapas of een origineel captains dinner
  • party hapjes, variërend van kaas en worst, een bittergarnituur, tapas of de speciale Hanenburg Bites
  • of maak gebruik van één van onze catering specials, zoals een walking dinner

Catering Barbecue

Ook voor een heerlijke barbecue bent u aan het juiste adres bij Catering Hanenburg. Op iedere door u gewenste locatie, inclusief eventueel de aankleding, laten we u genieten van een tot in de puntjes verzorgde barbecue. Culinair en gastvrij zoals u van ons mag verwachten. Catering Hanenburg biedt u verschillende barbecue arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel verzorgde barbecue bij u thuis of als personeelsfeest.

Catering feest

Een onbekommerd en zorgeloos feest vieren? Catering Hanenburg helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie kunnen we voor u verzorgen. Zodat u een onvergetelijk feest kunt vieren zonder beslommeringen. Catering Hanenburg zorgt voor een uitstekende catering op uw feest! Daarbij kunt u denken aan:

  • een barbecue
  • buffetten, tapas of een origineel captains dinner
  • party hapjes, variërend van kaas en worst, een bittergarnituur, tapas of de speciale Hanenburg Bites
  • of maak gebruik van één van onze catering specials, zoals een walking dinner

Bedrijfscatering

Als u behoefte heeft aan catering binnen uw bedrijf dan stelt u natuurlijk hoge eisen aan deze bedrijfscatering. Want u wilt uw medewerkers voorzien van gevarieerd vers en gezond eten en drinken. Het verzorgen van bedrijfscatering is in goede handen bij Catering Hanenburg. Onze flexibele contractvorm en transparante dienstverlening gaan hand in hand met een creatieve en gezonde receptuur, waarmee we u en uw medewerkers dagelijks verrassen. Inventiviteit en ondernemerschap zijn karakteristiek voor onze bedrijfscatering. Catering Hanenburg denkt graag mee over een op maat gesneden bedrijfscatering voor uw locatie.

Party Catering

It’s party time. Het maakt voor ons niet uit wat voor party u wilt. Of het nu een ontvangst, een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft, een diner, seminar, vergadering, productpresentatie is. Catering Hanenburg zorgt dat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke party. Veelzijdigheid in partycatering staat niet voor niets bij onze medewerkers hoog in het vaandel.
Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een party. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten en drinken serveert u? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat Catering Hanenburg voor uw party catering klaar. Wij kunnen alles organiseren. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service. Catering Hanenburg bezorgt u zo een onvergetelijke en onbezorgde party.

IMPRESSIE & MOGELIJKHEDEN

catering diner

Drijvend Lokaal & sloep

Onze vloot

Huwelijk

Drijvend Lokaal

Big Green Egg