CATERING SPECIALS

Bent u op zoek naar iets speciaals? Heeft u bijzondere catering wensen? Denkt u aan een thema feest of wilt u met uw gasten een unieke belevenis ervaren met een walking dinner, dan bent u bij Catering Hanenburg aan het juiste adres. Wij nemen u graag mee op culinaire reis voor uw gelegenheid. Want de koks van Catering Hanenburg kunnen al uw catering wensen invullen. Het kan niet gek genoeg. Vandaar dat u hier onder de catering specials nog wat inspiratie op kunt doen.

Wat te denken van catering specials als:

  • een mooi ontbijt op de door u gewenste locatie
  • een prachtig dinner, waar u maar wilt
  • een walking dinner, een culinaire ervaring waar uw gasten nog lang over zullen praten
  • een thema feest met een gepaste combinatie culinaire belevenissen

MOGELIJKHEDEN

Ontbijt

Als u wilt genieten van een heerlijk ontbijt op de werkvloer, vraag dan Catering Hanenburg. Wij zorgen dat u nog nooit zo lekker wakker bent geworden! Wij bezorgen het hele jaar door het ontbijt.

En wie wil er nu niet lekker verwend worden met een heerlijk ontbijt? Lekker wakker worden met vers afgebakken broodjes, een heerlijk gekookt eitje en een lekker kopje koffie. Catering Hanenburg bezorgt u een onvergetelijk ontbijt.

Geef uw ontbijtwensen aan ons door en wij bezorgen u een vers en gezond goedemorgen.

Diner

Culinair diner op een prachtige locatie, bij u thuis of op uw bedrijf? U wilt uw gasten heerlijk verrassen? Graag verzorgt Catering Hanenburg een luxueus diner, compleet geserveerd met mooie wijnen aan perfect aangeklede tafels. Een mooie variant hier op is een walking dinner. Dit is een uitgebreid arrangement waarbij uw gasten feestelijke minigerechtjes krijgen voorgeschoteld.
Catering Hanenburg verzorgt voor u de gehele organisatie rondom het diner. Wij adviseren u graag over de juiste culinaire invulling van het diner bij u thuis of op een door u gewenste locatie.

Voor uitgebreide informatie voor een mooi diner kunt u uw wensen kwijt op het contactformulier. Dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze diners.

Walking Dinner

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een bijzondere vorm. Catering Hanenburg verzorgt op uw walking dinner culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het aardige van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden gepresenteerd op een klein bordje. Wij serveren op uw walking dinner passende porties zodat de gerechtjes eenvoudig met een vorkje of lepeltje kunnen worden genuttigd. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies.

Als u belangstelling heeft voor een walking dinner, dan horen wij dat graag van u.

Thema feest

Gaat uw voorkeur uit naar een thema feest? Dan denkt Catering Hanenburg graag mee voor een gepast thema zodat u met uw gasten een voortreffelijk feest beleefd. Decoratie is bij een thema feest van doorslaggevend belang. Daarom besteedt Catering Hanenburg bij ieder thema feest veel aandacht aan de aankleding. En natuurlijk zorgen we voor een passende catering zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van een culinaire belevenis tijdens het thema feest.

Laat ons uw ideeën weten over het thema feest en Catering Hanenburg verzorgt met u een thema feest waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Bedrijfsopening

De opening van uw bedrijf of productiehal wilt u graag feestelijk vieren. Want een bedrijfsopening staat altijd in het teken van groei en toekomst, klaar voor een nieuwe start! Catering Hanenburg is dé partner voor de organisatie van uw bedrijfsopening. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van een partytent, de inrichting en aankleding en uiteraard culinaire hoogstandjes voor uw gasten, zodat ze uw bedrijfsopening niet snel vergeten. Zodat het resulteert in committment en business voor de nabije toekomst. Een paar maanden voor de officiële bedrijfsopening nemen wij samen met u alle zaken van a tot z door. Kortom aan alles wordt gedacht om uw bedrijfsopening te laten slagen.

Maak de wensen voor uw bedrijfsopening kenbaar via ons contactformulier of bel 0515 41 24 75 voor een afspraak.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest versterkt de teamspirit en zorgt voor betere resultaten op de werkvloer. Daarom is het belangrijk dat een personeelsfeest goed verzorgt wordt. Bij de organisatie van een personeelsfeest komt heel wat kijken. Worden het kaas en worst of Tapas? Wordt het een stamppotbuffet of een volledig verzorgt diner? Catering Hanenburg is van mening dat de wensen van het personeel voor op moet staan. Want voor de een is een personeelsfeest geslaagd met voldoende snacks en bier. De ander heeft liever een personeelsfeest dat culinair is met bijzondere catering.

Maak de wensen voor uw personeelsfeest kenbaar via ons contactformulier of bel 0515 41 24 75 voor een afspraak.

IMPRESSIE & MOGELIJKHEDEN

catering diner

Drijvend Lokaal & sloep

Onze vloot

Huwelijk

Drijvend Lokaal

Big Green Egg